3 Aplikasi AntiVirus Terpercaya

Pada masa ini sudah tentu HP adalah salah satu keutamaan kami. Mengekalkan keselamatan dan prestasi adalah salah satu cara terbaik untuk HP bekerja secara optimum. Oleh itu, antivirus terbaik diperlukan dalam peranti mudah alih kami. Memilih peranti pelindung juga memerlukan tahap amaran yang tinggi. Kerana dengan memilih asal akan benar-benar membahayakan prestasi HP. Oleh itu, pada masa ini, cadangan perlindungan terbaik untuk telefon bimbit anda, kedua-dua IOS dan Andorid, akan dibincangkan. Pertimbangkan kajian berikut:1. Keselamatan Antivirus AVG

Peranti perlindungan ini bukanlah orang asing yang kita dengar. Selain bentuk yang terkenal untuk melindungi PC / Laptop, AVG kini juga kelihatan melindungi HP. Kami mengesyorkan aplikasi pembersihan virus ini kerana ciri-ciri asas di bawah boleh berfungsi secara optimum dengan menyokong setiap aplikasi yang kami harus lebih terjaga. Kemas kini sistem sentiasa dilakukan secara rutin setiap bulan, membuat kemaskini data virus dikemas kini lebih sempurna.

Lebih banyak lagi dengan ciri terkini untuk mengunci dan mencari telefon bimbit anda jika ia hilang. Oleh itu, dapat disimpulkan bahawa aplikasi ini semakin canggih setiap kali disebabkan oleh pengalaman perusahaan profesional dalam perlindungan PC dan komputer riba. Versi ini percuma dan dibayar (Versi PRO) dengan kemas kini yang lebih lengkap.

2. Avast Mobile Security

Cadangan seterusnya adalah Avast. Sama seperti AVG mempunyai kemampuan dan pengalaman bersenjata di dunia peranti perlindungan. Avast boleh menjadi pilihan bagi anda untuk melindungi Telefon Pintar anda. Avast kini juga menawarkan perlindungan kepada anda yang benar-benar menggunakan HP sebagai kawasan permainan perniagaan anda. Mengapa itu? Kerana Avast menawarkan perlindungan untuk semua aktiviti anda yang berkaitan dengan internet.

Avast mempunyai sistem perlindungan rahsia dengan asas perlindungan untuk pembayaran, sembang, data dalaman dan foto anda. Tawaran hebat untuk anda yang mahukan lebih dari sekadar keselamatan, terutamanya mengenai urusan kewangan dan perniagaan anda. Terdapat juga versi percuma dan berbayar. Perbezaannya adalah bahawa aplikasi berbayar lebih optimum daripada versi percuma.

3. Bit Defender Antivirus Percuma

Cadangan seterusnya adalah Bit Defender. Permohonan ini adalah sama dengan 2 aplikasi di atas tetapi kelebihan aplikasi ini adalah sistem perlindungan yang lebih ringan daripada semua aplikasi pelindung yang lain. Prestasi dan kemas kini virus yang sentiasa dikemaskini menjadikan aplikasi ini memberi tumpuan kepada membentangkan antivirus yang boleh diperbaharui.

Bagi anda yang mahukan perlindungan dengan sistem yang ringan, aplikasi ini adalah pilihan yang tepat. Verisnya juga dibayar dan tidak. Sama dengan 2 aplikasi sebelumnya untuk versi berbayar ciri yang ditawarkan adalah lebih lengkap.