5 Aplikasi Wallpaper Kaca Pecah

Pelbagai aplikasi unik mula muncul, tidak kira pada telefon bimbit yang menggunakan sistem operasi Android. Sesetengah aplikasi ini walaupun sengaja dibentangkan untuk meneroka orang terdekat. Satu yang semakin meningkat adalah aplikasi skrin yang rosak.

Dengan memiliki aplikasi ini, anda boleh bekerja pada rakan anda. Mereka juga boleh berfikir sama ada skrin telefon Android anda telah retak atau rosak. Aplikasi kertas dinding kaca pecah sememangnya boleh mencipta ilusi kaca retak secara nyata, bahkan 3D apabila orang menyentuh skrin telefon bimbit anda. Dari pelbagai aplikasi yang tersedia, kami akan meringkaskan 5 aplikasi yang perlu anda muat turun dan cuba.


5 Aplikasi Wallpaper Model Pecah :

1. Shake-Crack & Break Screen

Shake-Crack & Break Screen adalah aplikasi yang memaparkan wallpaper percuma pecah kaca yang boleh dimuat turun di Play Store. Selepas proses muat turun selesai, anda boleh membuatnya sebagai kertas dinding pada telefon Android anda. Kaedah ini juga sangat mudah. Selepas membuka aplikasi, anda hanya tekan butang "Bersedia". Selepas itu, goncang atau goncangkan telefon bimbit anda. Skrin telefon bimbit anda juga akan kelihatan benar-benar retak.

2. Prank Skrin Broken

Seperti namanya, aplikasi ini sering digunakan oleh orang untuk "mengejutkan" rakan-rakan mereka. Apabila seorang saudara atau kawan menyentuh skrin telefon bimbit anda, aplikasi ini akan menunjukkan ilusi jika skrin telefon anda benar-benar retak.

3. Kertas Dinding Langsung Patah

Broken Glas Live Wallpaper memberikan sekurang-kurangnya 4 pilihan latar belakang yang boleh dimuat turun secara percuma di PlayStore. Cara membuat skrin anda menjadi seolah-olah retak juga sangat mudah. Pilih latar belakang dalam warna bawah tanah, kemudian pilih jenis retak dalam menu jenis retak.

Di samping itu, anda juga boleh mempunyai saiz retak mengikut rasa. Selepas melengkapkan tahap penetapan, anda hanya perlu menyentuh skrin sekali untuk melihat kesan keretakan. Jika anda mahu menghapuskan kesan itu, anda hanya perlu mengetuk skrin dua kali. Mudah bukan?

4. Skrin yang lebih baik Cracked

Dalam permohonan ini, terdapat 9 kesan yang disediakan dan digunakan pada bila-bila masa. Lebih baik retak sendiri akan menghasilkan retak yang dicetuskan oleh sentuhan dengan masa penangguhan.

5. Tembak Telefon Saya

Tembak Telefon saya adalah aplikasi kertas dinding tema pecah kelima. Seperti namanya, anda boleh mendapatkan kesan tembakan peluru pada skrin mudah alih anda. Untuk memulakan aplikasi ini, anda hanya klik ikon Tembak Telefon Saya kemudian sentuh skrin untuk melihat kesan yang boleh dijana. Anda akan melihat empat lubang peluru yang muncul secara rawak.