Hide It Pro, Aplikasi Penyembunyi Aplikasi yang Ampuh dan Aman!

Dalam era ini, penggunaan telefon pintar bukan hanya untuk komunikasi. Banyak pengguna mula menggunakannya sebagai alat untuk mengakses dan menyimpan maklumat. Di antara banyak maklumat yang disimpan, terdapat beberapa yang mungkin peribadi dan tidak mahu orang lain tahu. Orang yang memerlukan lebih banyak privasi, tentu saja, juga memerlukan aplikasi sokongan untuk dapat mengekalkan maklumat yang telah disimpan.


Android sebenarnya dapat membaca keperluan pengguna ini. Kerana, banyak aplikasi untuk menyembunyikan aplikasi dari menu utama yang telah bertaburan di Play Store. Aplikasi Android yang tersembunyi boleh diakses sama ada dengan root atau tanpa akar. Dengan aplikasi bersembunyi ini, anda boleh dengan mudah menyembunyikan BBM, galeri, WhatsApp, permainan, e-mel, SMS dan beberapa aplikasi lain. Salah satu aplikasi tersembunyi yang sepatutnya diambil kira ialah Hide It Pro.

Aplikasi Tersembunyi "Sembunyikan Ia Pro"

Hide It Pro adalah salah satu aplikasi tersembunyi yang paling menarik untuk dibincangkan. Permohonan ini agak istimewa, kerana ia boleh disamarkan sebagai pengurus suara atau pengurus audio. Dengan cara itu, orang asing yang melihatnya tidak akan mencurigakan jika dalam aplikasi ini terdapat fail tersembunyi. Walaupun ada orang yang menyedari jika terdapat fail tersembunyi dalam aplikasi itu, aplikasi hider masih mempunyai pin palsu atau kata laluan yang berfungsi untuk menipu orang itu.

Dengan ciri ini, seseorang yang telah mencurigakan nampaknya dapat membuka aplikasi (dengan memasukkan kata laluan palsu), tetapi dalam aplikasi, orang itu tidak akan menemukan sebarang fail. Cara menetapkan pin atau kata laluan palsu agak mudah. Anda hanya perlu memasukkan aplikasi kemudian pilih Tetapan> Tetapan Log masuk> PIN Palsu. Selepas itu, anda hanya masukkan pin palsu yang dikehendaki. Menarik bukan?

Untuk dapat menggunakan penyembunyikan aplikasi ini, anda mesti memuat turunnya terlebih dahulu di Play Store. Anda tidak perlu risau tentang membayar, kerana walaupun ia mempunyai lampiran "Pro", aplikasi ini bersembunyi sebenarnya tanpa perlu membayar. Untuk mula menggunakan, selepas menamatkan proses muat turun, cari aplikasi "Pengurus Audio". Seperti yang dijelaskan sebelum ini, ini adalah mod penyamaran tersembunyi permohonan.

Apabila anda mula-mula membuka aplikasi ini, anda akan dibentangkan dengan perkataan "Ketik dan tahan logo di atas pelancaran aplikasi sebenar, mesej ini akan hilang pada masa anda melancarkan aplikasi." Anda hanya perlu mengikuti arahan ini untuk membuat pin atau kata laluan. Selepas proses pembuatan pin atau kata laluan selesai, apabila anda membuka aplikasi sekali lagi, menu "Pengurus Audio" akan muncul kembali. Sentuh dan tahan logo sedia ada, anda juga akan diminta memasukkan pin yang telah ditetapkan. Menu asal dari Hide It Pro akan muncul selepas itu. Dengan cara itu, anda telah mula dapat menggunakan kawalan tersembunyi aplikasi ini dalam kawalan penuh.

Donwload Sembunyikan Ia Pro untuk Android dan iOS
Aplikasi Hide It Pro boleh dimuat turun secara percuma di Gedung Play untuk pengguna Android. Dan melalui iTunes untuk pengguna iPhone (iOS). Semoga berjaya mencuba aplikasi sejuk ini